Organisaties

Mindfulness in organisaties

“Ons denken werkt vaak in het voordeel van onszelf en het grotere geheel. En soms is het de grootste vijand.”

Het is belangrijk te weten wat er in je mind gebeurt. Net als bij kwaadaardige software is het belangrijk de gevaren van het denken in kaart te brengen. Zij hebben invloed op de innerlijke bronnen van creativiteit, integriteit en wijsheid.

Mindstates beïnvloeden motivatie, gedrag, communicatie en prestatie.
In een Mindfulnesstraining komen belangrijke vaardigheden aan bod.
Omgaan met spanning, emoties, impuls controle, inzicht krijgen in negatieve gedachten, zelfmanagement, werkflow, prioritering, focus.
In contact komen met innerlijke bronnen van kracht en vitaliteit.
Ontwikkelen van empathie, sociaal bewustzijn, samenwerken, met elkaar groeien en de taal ontwikkelen die hierbij past. Dit alles heeft groot effect.
Deze vaardigheden laten prestaties en resultaat gebeuren!

Verder bouwen aan bv essentiële leiderschapskwaliteiten komt aan bod in een vervolgtraining die dieper in gaat op verschillende aspecten van persoonlijk leiderschap alsook compassie en communicatie. Daarnaast is de focus tijdens Mindfulness lessen gericht op het verder ontwikkelen van een open mind.

Tijdens Mindfulness workshops zoomen we in op Brein & Body.

Als mentor ondersteun ik mensen individueel om door de omslag van gedragsverandering heen te gaan en uit vergelijkbare of pijnlijke omstandigheden te komen en te functioneren met meer creativiteit en groter effect.

15 jaar gaf ik leiding (interim-management) aan kwaliteitsverbetering. Binnen teams vond professionalisering plaats. Individueel had communicatie, motivatie en gedrag de aandacht. Nu verbind ik de vaardigheden als trainer in Mindfulness hiermee. Voor delen van de organisatie of voor de gehele organisatie.

Investering voor de 8-weken basistraining en de vervolgtraining voor individuele werknemers:
€ 650,-

Workshops voor uw bedrijf zij op maat. Hiervoor ontvangt u bij aanvraag een offerte. Een explorerend voorgesprek maakt hier deel vanuit.

Project begeleiding:
Op projectbasis ben ik beschikbaar voor concretisering van vitaliteit en welzijns plannen. Uitvoering monitoren behoort eveneens tot de mogelijkheid.

Voor nadere informatie kunt u gebruikmaken van het contactformulier.

U betaalt voor de MIndfulnesstrainingen en meditatielessen geen BTW.  Leven-in-aandacht voldoet aan de eisen van de beroepsgroep en is voor het doorberekenen van BTW vrijgesteld. Ik ben een gecertificeerd Mindfulnesstrainer binnen categorie 1, lid van de VMBN en VVM.Voor Workshops en project werkzaamheden is het BTW tarief 21%.