Organisaties

Mindfulness in organisaties

“Ons denken werkt vaak in het voordeel van onszelf en het grotere geheel. En soms is het de grootste vijand.”

Leven-in-aandacht biedt bedrijfstrainingen en programma’s voor het welzijn. De programma’s ondersteunen de toename van persoonlijke effectiviteit en werkefficiency. Bovendien leiden zij tot een overall gevoel van welzijn.

MIndfulness en Meditatielessen
MBCT/MBSR basis- en verdiepingstrainingen
(ook mogelijk online)

Individuele coaching (eveneens online mogelijk)

Masterclasses op het gebied van “het brein”, “de gevoelens”, “het lichaam” Bewustzijn over body/brein relatie en mindstates vergroot de humaniteit en is daarmee van invloed op de actie die men onderneemt voor het bedrijf, het team, de collega en zelf en natuurlijk de klant of de cliënt.

Mindstates beïnvloeden motivatie, gedrag, communicatie en prestatie.
In een Mindfulnesstraining komen belangrijke vaardigheden aan bod.
Omgaan met spanning, emoties, impuls controle, inzicht krijgen in negatieve gedachten, zelfmanagement, werkflow, prioritering, focus.
In contact komen met innerlijke bronnen van kracht en vitaliteit.
Ontwikkelen van empathie, sociaal bewustzijn, samenwerken, met elkaar groeien en de taal ontwikkelen die hierbij past. Dit alles heeft groot effect.
Deze vaardigheden laten prestaties en resultaat gebeuren!

Verder bouwen aan bv essentiële leiderschapskwaliteiten komt aan bod in een vervolgtraining die dieper in gaat op verschillende aspecten van persoonlijk leiderschap alsook compassie en communicatie. Daarnaast is de focus tijdens Mindfulness lessen gericht op het verder ontwikkelen van een open mind.

Als mentor ondersteun ik mensen ook individueel. Ik houd overzicht op het proces waar men doorheen gaat. 15 jaar gaf ik leiding (interim-management) aan kwaliteitsverbeteringstrajecten. Door studie en werk ken ik organisaties van binnenuit. Mijn werk omvat ook de strategische doelen van de organisatie.

Investering voor de 8-weken basistraining en de vervolgtraining voor individuele werknemers:
€ 650,-

Workshops voor uw bedrijf zij op maat. Hiervoor ontvangt u bij aanvraag een offerte. Een explorerend voorgesprek maakt hier deel vanuit.

Project begeleiding:
Op projectbasis ben ik beschikbaar voor concretisering van vitaliteit en welzijns plannen. Uitvoering monitoren behoort eveneens tot de mogelijkheid.

Voor nadere informatie kunt u gebruikmaken van het contactformulier.

U betaalt voor de MIndfulnesstrainingen en meditatielessen geen BTW.  Leven-in-aandacht voldoet aan de eisen van de beroepsgroep en is voor het doorberekenen van BTW vrijgesteld. Ik ben een gecertificeerd Mindfulnesstrainer binnen categorie 1, lid van de VMBN en VVM.Voor Workshops en project werkzaamheden is het BTW tarief 21%.