Particulieren

Mindfulness voor particulieren

Verlang je naar groei en ontwikkeling? Vernieuwing?

Door Mindfulness krijg je een gereedschapskist waarmee je meer uit het leven kunt halen, ook al zit je tot over je oren in de stress of als je niet precies weet wat je zoekt.

De kunst van het leven gaat om het vinden van enige stabiliteit in het omgaan met de tegenstrijdigheden. Je eigen weg daarin vinden, je eigen plek vinden. Mindfulness kan een krachtig hulpmiddel zijn je autonomie en zelfmanagement te versterken. Je leert beter je grenzen bewaken en er ontstaan nieuwe mogelijkheden tot het maken van contact met je omgeving. Of een nieuwe stap te zetten in je leven. Het effect kan zijn dat je milder wordt, meer begrip hebt voor jezelf en je omstandigheden. Meer ontspannen en met meer rust in het leven gaat staan. Beweging maakt naar iets anders.

Een Mindfulnesstraining  of Mindfulcoaching is geen therapie. We staan dan ook niet analyserend stil bij problematiek of trauma dat wellicht uit een vroege jeugd aanwezig is. Wel staan we stil bij patronen in het brein die telkens tot valkuilen lijken te leiden. En we geven aandacht aan die gedachten en gevoelens en die acties die maar steeds niet onder controle zijn te krijgen. Die onze stemming beïnvloeden en ons geluk belemmeren. Het kan anders. Weet je welkom!

Investering voor de 8-wekentraining: € 450,- voor particuliere deelname.

Vind je oefenen in groepsverband moeilijk dan is er ook de mogelijkheid tot het volgen van de training op individuele basis. In dit geval spreken we van Mindful Coaching. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor gesprekken met een mentor. Voor verdere informatie en kosten neem hier contact op.

Als Mindfulnesstrainer ben ik geregistreerd bij de beroepsverenigingen VMBN als categorie 1 trainer en VVM